Er du medlem af Ældresagen?
​Så yder vi 10% rabat på flytteopgaven​.

Depotrum og lagerhotel til opmagasinering

Skal du bruge plads til møbelopbevaring?

Leder du efter et lagerhotel eller et depotrum til f.eks. opbevaring af indbo eller møbler? Hos Den Lille Grønne har vi specialiseret os i opmagasinering for private og erhverv – og vi har både opbevaringsrum og opbevaringsbokse.

Vi holder til i Holbæk, men har også kunder fra bl.a. Odsherred og Kalundborg samt mange andre steder på Sjælland.

Lagerhotel til varer, værktøj og anden opbevaring

Vi tilbyder opbevaring på vores lagerhotel, som kan være relevant for mange former for erhverv. Det kan være en sælger, som skal have et lager, fordi hovedkontoret er langt væk. Det kan også være en mindre håndværker, som mangler plads til opbevaring af værktøj og materialer. Det kan også være en webshop, der har brug for et billigt fjernlager.​

Depotrum til self storage

Vores depotrum- og bokse er sikre, tørre og opvarmede. Der er naturligvis tale om aflåste rum og bokse, som er velegnede til de fleste former for opmagasinering.

Vi tilbyder boxleje af bokse, som er helt ned til 2 kubikmeter. Det er den mindste og billigste løsning, men du kan kun få adgang til boksen mod forudgående aftale. Det er en god løsning til mindre møbelopbevaring og anden opmagasinering.

Opbevaring af møbler kan ske i forbindelse med køb og salg af hus, udstationering til udlandet, flytning til kærestens hjem eller ved simpel pladsmangel. Vi varetager gerne flytningen af dine møbler, eller andet indbo, til os – og retur, når den tid kommer.

Ring​ op nu

Priser på opbevaringsrum​

​3 m2

​500 kr. om måneden

167 kr. pr. kvm

4 m2

600 kr. om måneden

150 kr. pr. kvm

5 m2

​700 kr. om måneden

140 kr. pr. kvm

​6 m2

800 kr. om måneden

133 kr. pr. kvm

​7 m2

​950 kr. om måneden

136 kr. pr. kvm

​8 m2

1100 kr. om måneden

137,5 kr. pr. kvm

​9 m2

1200 kr. om måneden

133 kr. pr. kvm

​10 m2

1300 kr. om måneden

130 kr. pr. kvm

21 m2

​2500 kr. om måneden

119 kr. pr. kvm

​30 m2

3000 kr. om måneden

100 kr. pr. kvm

45 m2

​4500 kr. om måneden

100 kr. pr. kvm

​Alle priser er pr måned som kan opsiges op til den første med en måneds opsigelse.

Fleksibel og serviceminded samarbejdspartner

Vi er et professionelt flyttefirma, der passer på folks ting, og tilbyder alt fra flytning til møbelopbevaring. Vi lægger stor vægt på, at vi skal være en fleksibel og serviceminded samarbejdspartner. Samtidigt giver vi gerne råd og vejledning gennem hele processen.

Vi har naturligvis en flytteansvarsforsikring, som dækker i henhold til DMF’s gældende betingelser.

Leje af opbevaringsrum på Sjælland

Du er velkommen til at få en snak om dine ønsker og behov, og vi kommer som sagt gerne med råd og vejledning, så vi kan finde frem til den bedste løsning. Samtidigt kan vi gennemgå vores priser på opmagasinering og/eller møbelopbevaring, hvis du ønsker det.

Kontakt os i dag for at høre mere eller for at lave en bestilling. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på både lagerhotel og depotrum. Vi ser frem til at høre fra dig.

​Den Lille Grønne

Hjulmagervej 2

4300 Holbæk

CVR:  42170704

find-vejFind vej