Lagerhotel og depotrum til møbelopbevaring

​Leder du efter et lagerhotel eller et depotrum til møbelopbevaring? Hos Den Lille Grønne har vi specialiseret os i self storage for private og erhverv, og vi har både opbevaringsrum og opbevaringsbokse. Vi ligger i Holbæk, men vi har også kunder fra blandt andet Odsherred og Kalundborg samt mange andre steder på Sjælland.

Depotrum til møbelopbevaring og self storage

Vores depotrum og depotbokse er sikre, tørre og opvarmede. Der er naturligvis tale om aflåste rum og bokse, som er velegnede til de fleste former for opmagasinering. Vi udlejer bokse, som er helt ned til 2 kubikmeter. Det er den mindste og billigste løsning, men du kan kun få adgang til boksen mod forudgående aftale. Det er en god løsning til mindre møbelopbevaring og anden self storage.​

Opbevaring af møbler kan ske i forbindelse med køb og salg af hus, udstationering i udlandet, flytning til kærestens hjem eller ved pladsmangel. Vi varetager gerne flytningen af dine møbler eller andet indbo til os og retur, når den tid kommer.​

Lagerhotel til varer, værktøj og anden opbevaring

Vi tilbyder også opbevaring på vores lagerhotel, og det kan være relevant for mange former for erhverv. Det kan være en sælger, som skal have en lager, fordi hovedkontoret er langt væk. Det kan være en mindre håndværker, som mangler plads til opbevaring af værktøj og materialer. Eller det kan være en webshop, der har brug for et billigt fjernlager eller lignende.

Priser på opbevaringsrum​

​3 m2

​500 kr. om måneden

167 kr. pr. kvm

4 m2

600 kr. om måneden

150 kr. pr. kvm

5 m2

​700 kr. om måneden

140 kr. pr. kvm

​6 m2

800 kr. om måneden

133 kr. pr. kvm

​7 m2

​950 kr. om måneden

136 kr. pr. kvm

​8 m2

1100 kr. om måneden

137,5 kr. pr. kvm

​9 m2

1200 kr. om måneden

133 kr. pr. kvm

​10 m2

1300 kr. om måneden

130 kr. pr. kvm

21 m2

​2500 kr. om måneden

119 kr. pr. kvm

​30 m2

3000 kr. om måneden

100 kr. pr. kvm

45 m2

​4500 kr. om måneden

100 kr. pr. kvm

​Alle priser er pr måned som kan opsiges op til den første med en måneds opsigelse.

Fleksibel og serviceminded samarbejdspartner

Vi er et professionelt flyttefirma, der passer på folks ting, og vi tilbyder alt fra flytning til møbelopbevaring.

Vi lægger stor vægt på, at vi skal være en fleksibel og serviceminded samarbejdspartner. Samtidig giver vi gerne råd og vejledning gennem hele processen. Vi har naturligvis en flytteansvarsforsikring, som dækker i henhold til DMF's gældende betingelser.

Kontakt os for at få et tilbud på opmagasinering

Du er velkommen til at få en snak om dine ønsker og behov, og vi kommer gerne med råd og vejledning, så vi kan finde frem til den bedste løsning til opbevaring af indbo, materialer eller varer. Samtidig kan vi gennemgå vores priser for boxleje og anden leje.

Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for vores lagerhotel eller depotrum.

Du kan ringe til os på telefon 59 43 00 59 for at aftale nærmere eller for at lave en bestilling. Du kan også skrive til os på e-mail denlillegroenne@mail.dk, og så svarer vi tilbage hurtigst muligt.

​Den Lille Grønne

Hjulmagervej 2

4300 Holbæk

CVR:  10553091

find-vejFind vej