Er du medlem af Ældresagen?
​Så yder vi 10% rabat på flytteopgaven​.

​Holbæk Flytteforretning Den Lille Grønne

​Den Lille Grønne har mere end 50 års erfaring indenfor flytninger og transport. Virksomheden har gennem disse år fokuseret meget på videreudvikling og rådgivning af vore kunder. Dette betyder i dag at vi kan tilbyde et professionelt og højt serviceniveau, og endda til en fornuftig pris.​ Den Lille Grønne har i dag stor vognpark samt en personalestab, som kan rådgive og hjælpe vore kunder gennem en hel proces – fra planlægning, opbevaring og flytning.

Vi er medlem af DMF – Dansk Møbeltransport Forening – hvilket garanterer, at vi flytter professionelt, optræder reelt og er bevidst om det ansvar der er ved at håndtere andre menneskers ejendele.

Vi ved, at mennesker erhverver sig mange ting med store værdier igennem tiden – både reelle værdier og ting med store affektionsværdier. Så når man skal flytte, ønsker man selvfølgelig et flyttefirma, der vil behandle ens ting med respekt og nænsom hånd. Det gør vi som DMF-medlem, da vi har stor erfaring i alle former for flytning og opbevaring – både store og små opgaver. Vi har det rigtige tidsbesparende grej og vore specialudstyrede flyttevogne skåner Deres ting bedst muligt.

Og skulle uheldet være ude, har vi selvfølgelig en flytteansvarsforsikring som dækker i. h. t. DMF´s gældende betingelser.

​Ring med det samme. Så finder vi løsningen der dækker dit behov.

Ring op nu

​Den Lille Grønne

Hjulmagervej 2

4300 Holbæk

CVR:  42170704

find-vejFind vej